Over ons

Meer over de ANV de Reggestreek

De meeste leden van de ANV de Reggestreek zijn bewoner van het buitengebied van Wierden. Omdat ons ledenbestand uit zowel agrariërs als burgers bestaat worden we ook vaak de Landschapsvereniging de Reggestreek genoemd. Bent u bewoner in het buitengebied van de Reggestreek in de gemeente Wierden maar nog geen lid dan kunt u zich aanmelden. Om de contributie hoeft u het niet te laten, deze bedraagt € 20,- per jaar. Het eerste jaar is geen contributie verschuldigd tenzij u gebruik maakt van één door ons te leveren betaalde dienst of aankoop.
Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier in te vullen.

Naast het dagelijks bestuur bestaat het bestuur uit:

  • Wim Boom
  • Erna Klein Leetink
  • Jan Nijmeijer
  • Jan Beunk, afgevaardigde LTO
  • Jan Sasbrink, afgevaardigde Natuur en Milieu Wierden/IVN Rijssen Enter
  • Maurice Veldhuis, coördinator
  • Dilleen Nijenhuis, beheer Dakhorst
  • Roelof Bartels, adviseur

Maaimachine voor wandelpaden

Dankzij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank Rijssen-Enter beschikken we over een robuuste maaimachine voor het onderhoud van wandelpaden en kleinere percelen. Deze is geschikt voor grasachtige begroeiing. De maaimachine is beschikbaar voor leden van de Reggestreek en vrijwilligers van de Plaatselijke Belang en andere belanghebbenden in de gemeente Wierden.

Voor meer informatie: Roelof Bartels, tel. 06-51503939.

Aanbiedingen

Landhekken

Leden van de Reggestreek kunnen nu voor € 400,– een landhek kopen. Voor niet leden geldt een prijs van € 575.– excl BTW. Als u geen lid bent kunt u ook korting krijgen door lid te worden van onze vereniging.

Gekloofde eiken palen 

Leden van de Reggestreek kunnen voor €6,50 excl. BTW per stuk gekloofde eiken palen kopen. Voor niet leden is de prijs € 7 excl. BTW

Pootgoed

Ook is het mogelijk om pootgoed met korting aan te schaffen. Wilt u gebruik maken van deze mogelijkheid neem dan contact op met Dilleen Nijenhuis, dilleennijenhuis@hotmail.nl.