© 12 september 2018 Landschapsvereniging ‘de Reggestreek’

 

Welkom.Over ons.Nieuws.Activiteiten.Projecten.Contact.Links.

Nieuws

Maaimachine voor wandelpaden

 

We beschikken over een robuuste maaimachine voor het onderhoud van wandelpaden en kleinere percelen met grasachtige begroeiing. Dankzij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank Rijssen-Enter was deze aanschaf mogelijk. De maaimachine is beschikbaar voor leden van de Reggestreek en vrijwilligers van de Plaatselijke Belangen en andere belanghebbenden in de gemeente Wierden. Voor meer informatie: Roelof Bartels tel. 06-51503939.

Actie landhekken €350 voor leden van de ANV de Reggestreek  

Leden van de Reggestreek kunnen nu voor € 350,– een landhek kopen. Voor niet leden geldt een prijs van € 500.– excl BTW. Als u geen lid bent kunt u ook korting krijgen door lid te worden van onze vereniging.  

 

Gekloofde eiken palen

Gekloofde eiken palen Leden van de Reggestreek kunnen voor €6 excl. BTW per stuk gekloofde eiken palen kopen. Voor niet leden is de prijs € 7,50 excl. BTW

Heeft u belangstelling neem dan contact op met Roelof Bartels, tel. 06-51503939

Bestellen Pootgoed via Roelof Bartels

Het is mogelijk om pootgoed voor uw erf met korting aan te schaffen bij Zonnebeld in Nijverdal. Wilt u hiervan gebruik maken dan moet u vooraf  contact opnemen met Roelof Bartels, tel. 06-51503939

 

20 jaar Landschapsvereniging de Reggestreek

5 oktober is het 20 jaar geleden dat de landschapsvereniging is opgericht. Dit willen we op zaterdag, 6 oktober a.s. vieren middels een braderie bij het kulturhus ’t Akkerhus in Ypelo.

Op de braderie zijn stands van diverse partners en ondernemers in de Reggestreek.

 

We hebben de Achterhoekse Sappers ingehuurd.

U kunt uw fruit zoals appels, peren en bramen laten persen tot sap. Dit sap wordt dan in vacuüm verpakte pakken van 5 liter gedaan. Uit deze pakken kunt u na opening 6 tot 8 weken lang sap van uw eigen fruit tappen, ook buiten de koelkast.

Aanmelden kan via de site www.achterhoeksesappers.nl

Ook hebben we een bijzondere actie om De Reggestreek nog mooier te maken !

 

Leden kunnen tijdens de braderie gratis inheemse planten, fruitbomen en (kleinfruit)struiken bestellen als erfbeplanting voor bijvoorbeeld hagen, singels en boomgaarden. Dit ter waarde van €100 (inkoopprijs). We bekijken dan samen met u welk plantsoen bij uw wensen en locatie past.

Deze aanbieding geldt alleen tijdens de braderie.