© 12 februari 2019 Landschapsvereniging ‘de Reggestreek’

 

Welkom.Over ons.Nieuws.Activiteiten.Projecten.Contact.Links.

Nieuws

Maaimachine voor wandelpaden

 

We beschikken over een robuuste maaimachine voor het onderhoud van wandelpaden en kleinere percelen met grasachtige begroeiing. Dankzij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank Rijssen-Enter was deze aanschaf mogelijk. De maaimachine is beschikbaar voor leden van de Reggestreek en vrijwilligers van de Plaatselijke Belangen en andere belanghebbenden in de gemeente Wierden. Voor meer informatie: Roelof Bartels tel. 06-51503939.

Actie landhekken €350 voor leden van de ANV de Reggestreek  

Leden van de Reggestreek kunnen nu voor € 350,– een landhek kopen. Voor niet leden geldt een prijs van € 500.– excl BTW. Als u geen lid bent kunt u ook korting krijgen door lid te worden van onze vereniging.  

 

Gekloofde eiken palen

Gekloofde eiken palen Leden van de Reggestreek kunnen voor €6 excl. BTW per stuk gekloofde eiken palen kopen. Voor niet leden is de prijs € 7,50 excl. BTW

Heeft u belangstelling neem dan contact op met Roelof Bartels, tel. 06-51503939

Bestellen Pootgoed via Roelof Bartels

Het is mogelijk om pootgoed voor uw erf met korting aan te schaffen bij Zonnebeld in Nijverdal. Wilt u hiervan gebruik maken dan moet u vooraf  contact opnemen met Roelof Bartels, tel. 06-51503939

 

20 jaar Landschapsvereniging de Reggestreek

5 oktober was het 20 jaar geleden dat de landschapsvereniging werd opgericht. Op zaterdag, 6 oktober hebben we dat gevierd middels braderie bij het ‘t Akkerhus in Ypelo.

Op de braderie waren diverse stands van diverse partners en ondernemers in de Reggestreek aanwezig. Het was een mooie en leuke dag.   

Zo’n 40 leden hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de reggestreek nog mooier te maken.  

 

.